Bedrijfsfoto's

Jij bent het hart van je bedrijf

Jij bent het hart van je bedrijf. Als ZZP’er onderscheid je je  door authentiek, oprecht en jezelf te zijn. Je staat achter jezelf dus je dienst/product. Het is dan ook belangrijk dat de kijker van je website door middel van de foto’s een goed idee krijgt van wie jij bent. Mensen zijn visueel ingesteld dus je beeld is bepalender dan je tekst. Professionele foto’s dragen bij aan de uitstraling van je website en daarmee de diensten of producten die je aanbied. Je wilt de kijker uitnodigen om klant bij jou te worden.

Onderscheidend

Voor mij is dat : 

  • Mensen op hun gemak stellen. Oprecht geïnteresseerd zijn. Zodra dat gevoeld wordt valt de druk van het gefotografeerd worden weg. Mensen die ontspannen zijn doen het beter op de foto.
  • Dat doe ik ondermeer door vooraf via de telefoon al het plaatje te maken. Door even af te stemmen wat de foto’s straks moeten gaan vertellen. Accenten, voor wie en met welk doel?
  • Oog voor detail. Het licht, de compositie, de uitdrukking. De boodschap die iemand wil uitstralen moet passen bij het eind resultaat dat ik oplever.
  • Meedenken met de klant over de locatie, achtergronden, visagie, kleding, etc. 
  • Afwijken van de standaard. Mijn signatuur laat de foto een kenmerkend beeld geven.

Ook onderscheidend op de foto

Wil jij ook onderscheidend op de foto? En je klant laten zien dat jij de beste keuze bent.

Neem dan contact met mij op, dan maken we er samen wat moois van.

Elke opdracht is weer anders, dus bel gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf. 

“Natuurlijke manier van fotograferen”

"Het is een genoegen om je door Hannah te laten fotograferen. Als profileringsexpert vind ik fotografie een belangrijk middel om je te presenteren. Vandaar dat ik alleen werk met vakmensen waarvan je weet dat ze uitstekend werk leveren. Iemand die begrijpt wat de essentie is en dat weet te vertalen naar een sprekend beeld. Dat luistert nauw, vooral de juiste expressie is belangrijk. Hannah weet als geen ander hoe ze iemand in zijn/haar kracht kan zetten of juist een toegankelijke blik kan creëren.
Haar achtergrond als personal coach levert hier een waardevolle bijdrage. Vooral de juiste mood creëren is zeker bij iemand als ik niet gemakkelijk. Maar Hannah doet dat op een natuurlijke manier. Veel fotografen zeggen dat ze dat kunnen Hannah maakt het waar. Dat bewijst zich in het eindresultaat. Kortom een aanrader!
Rob Overgaauw
Profileringsexpert