Portret-profielfoto's

Wil jij ook ontspannen op de foto

Herken je dit; “Voor mij geen fotoshoot. Ik sta nooit mooi op een foto. Ik ben niet fotogeniek. Ik heb een onderkin op de foto, vind mezelf niet mooi, te dik, rimpels, etc.”

Vind je het lastig om te ontspannen als er foto’s van je worden gemaakt, dan heb ik wellicht de oplossing. Ik nodig je uit om alle oordelen over jezelf thuis te laten en te genieten van de natuur. Voor mij is het leukste gedeelte van de foto shoot om iemand te leren kennen. Wie ben je, wat zijn je interesses, waar ligt je passie. Door in gesprek te gaan vergeten mensen dat ze er zijn om foto’s te laten maken van zichzelf. Mijn ervaring is ook dat als je in de natuur bent je vanzelf ontspant.

Ik woon in de buurt van de Lek en heb het geluk dat daar hele mooie strandjes met rietkragen en bomen zijn die een mooie achtergrond vormen voor de foto’s maar tevens je aandacht trekken waardoor je mij en mijn camera vergeet. Dat levert mooie ontspannen beelden op. Aan het eind van de shoot zijn mensen ontspannen en geven mij terug dat ze een mooie middag of ochtend hebben gehad. “Een cadeautje voor hun zelf en hele mooie foto’s”.

Profielfoto’s 

Laat zien wie je bent

 

“Wat ik prettig vond aan de shoot met Hannah, was dat ze voor een veilige sfeer zorgde tijdens de shoot. Ze wist mij in mijn kracht te zetten. Op dat bewuste moment nam zij de foto.” Marc de Walle

“Hannah nodigt je uit om je ding te doen en stelt je op je gemak.  Waardoor je vergeet dat ze foto’s neemt. Dit levert spontane en krachtige beelden op.” Geny

Profielfoto

Ontspannen

Wil jij ook puur op de foto? Neem dan contact met mij op, dan maken we er samen wat moois van.

Elke opdracht is weer anders, dus bel of mail gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf. 

“Spontane en Krachtige beelden”

“Ik koos voor Hannah omdat zij altijd ongedwongen foto’s maakt. Ze stelde me al snel gerust en ze neemt daar ook echt de tijd voor, waardoor het foto’s maken makkelijker ging. Maar Hannah biedt meer dan foto’s maken alleen. Ze ziet je ook echt en kijkt verder dan de buitenkant en het mooie plaatje. Ze gaat op zoek naar wie je echt bent diep vanbinnen. Hierdoor krijgen de foto’s nog een extra dimensie.”
Gonnie Rond