Contact

Volg Mij

Annette Bot
Annette Bot
2022-11-07
Ik wilde zo graag mooie speelse ontspannen foto's van mij en mijn gezin. Nou dat is gelukt!! Prachtige foto's, zo blij mee!!!
Fleur de Regt
Fleur de Regt
2022-11-07
Hannah heeft foto's van ons gezin gemaakt op de dag van onze zilveren bruiloft. Het was op zeer korte termijn mogelijk om een afspraak te maken en ze nam ons mee naar leuke plekken in Schoonhoven wat zeer spontane foto's met prachtige kleuren heeft opgeleverd. De communicatie verliep erg soepel en we hadden de foto's snel in ons bezit. Top!
Eva van der Werf
Eva van der Werf
2022-09-03
Dit was mijn eerste fotoshooting. Best spannend dus, maar met Hannah was het super ontspannen en ik voelde me op mijn gemak en het was vooral heel leuk! Alle foto`s zijn heel mooi geworden en het is moelijk kiezen welke het leukste is. Echt een aanrader!!
Marjon Minnaard
Marjon Minnaard
2022-09-01
Hannah heeft van mij prachtige foto's gemaakt. Ik wilde graag relaxte foto's voor familie maar ook een casual foto voor mijn CV en LinkedIn. Hannah wist mij heel goed op de gevoelige plaats vast te leggen en he-le-maal zoals ik ben. Genoeg foto's om uit te kiezen. Keuze was nog moeilijk, alle foto's waren leuk. Fijn mens. Topper. Aanrader!
Renate Van Der Werf
Renate Van Der Werf
2022-09-01
Al meerdere fotoshoots met Hannah gedaan. Het is een fijne ontspannen setting en de foto's zijn erg mooi.
Anton de Wit
Anton de Wit
2022-06-01
De twee fotoshoots door Hannah (in Schoonhoven en Rotterdam) hebben superleuke foto's opgeleverd! Echt een aanrader!!!
Tessa Daverveldt
Tessa Daverveldt
2022-02-21
We hebben een hele fijne en professionele newborn fotoshoot gehad met Hannah. De foto’s zijn boven verwachting geworden. Hannah neemt de tijd en voelt goed aan welke sfeer bij ons past. Echt een aanrader.
Ineke Groenendijk
Ineke Groenendijk
2021-10-28
De kinderen kregen de ruimte om te spelen, te rennen en in hun spel op te gaan. Hierdoor hebben wij ongedwongen familie foto’s vol liefde en echte emoties.
Miranda van kester
Miranda van kester
2021-09-14
Hannah neemt echt de tijd voor je. Ze maakt originele foto's en zorgt dat je er heel puur en natuurlijk op staat. Voor een mooie shot vindt ze het niet erg om zelf natte kleding te krijgen. Erg blij met het eindresultaat. Ik kan haar echt aanbevelen.
Lissie zigor
Lissie zigor
2021-05-19
Hannah heeft ons huwelijk gefotografeerd. We hadden haar gevraagd om vooral de sfeer vast te leggen. Dat is zeker goed gelukt! Zo'n dag gaat in een roes voorbij en door het terugkijken van de foto's schieten er opeens mooie herinneringen/ momenten te binnen die we anders misschien wel vergeten waren. Hele mooie foto's! Fijn contact, goede communicatie. Bedankt Hannah!