Hannah Hansen

Liefde voor Mensen 

Liefde en interesse voor mensen staan centraal bij mijn foto’s. Na dertien jaar als personal coach te hebben gewerkt, heb ik besloten om alsnog mijn jeugddroom waar te maken. Dat was het volgen van een opleiding aan de fotovakschool in Amsterdam. Door beiden te combineren valt alles op zijn plaats. Nu kan ik mijn creativiteit, het contact met mensen en plezier inzetten om persoonlijke reportages voor mensen te maken. 

Fotografie = Communicatie

Fotografie is voor mij communiceren. Een goed geschoten beeld zegt alles wat gezegd moet worden. Mensen en natuur vind ik boeiend. Mijn ontmoetingen met klanten leveren inzicht op in zowel het karakter als de levensthema’s die bij hen spelen. Iedereen is anders en dat unieke leg ik met veel liefde vast. 

Met mijn zelfportret heb ik de essentie van mezelf vastgelegd. Mijn liefde voor de natuur, fotografie op locatie, observeren, spelen met natuurlijk licht en  toegankelijkheid. 

Werkwijze

Een goed begin is het halve werk. Ik vind het belangrijk om van te voren helder te hebben waar je de foto’s voor wilt gebruiken en welke sfeer je aanspreekt. Daar zijn locatie en kleding een belangrijk onderdeel van. Vandaar dat ik altijd eerst contact wil hebben om een indruk te krijgen van de wensen van jou als klant. Daarna stuur ik een mail waarin ik samenvat wat we besproken hebben aangevuld met een aantal praktische tips. 

Hannah Hansen

Fotograaf

Liefdevol

Wil jij ook liefdevol gefotografeerd worden? Neem dan contact met mij op, dan maken we er samen wat moois van. Elke opdracht is weer anders, dus bel gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf. 

“Capturing the essence”

"I retained Hannah to do a professional photo shoot for me. I was most touched by the level of empathy she brought to her work. She was not interested in solely clicking away, but sought to capture the true essence of the subject she is photographing. It is clear that she drew from her background in coaching to combine it with her photography practice. I recommend her for forms of therapeutic photography as she is good add triggering cathartic release and introspection with the use of her camera."
Ann-Murray A. Brown

Contact