portretfotografie

Nieuwsgierige blik

Eline kijkt graag met een open en nieuwsgierige blik het hoekje om. Met haar motto #andersgoedisookgoed laat ze zien dat ‘anders zijn’ heel krachtig kan zijn.  Vandaar de naam Blikopener.

Empowerment

Eline empowert je door te kijken hoe je met stress omgaat en hoe jouw brein informatie verwerkt. Ze gebruikt wat er is en vergroot dat uit. Of dat nu talenten zijn, die in jouw schuilen of een fotoshoot. Alles wat voorhanden is pakt ze op en zet ze in. Haar energie en enthousiasme werken aanstekelijk en brengt je verder.

Mijn werkwijze

Iemands persoonlijkheid staat bij mijn shoots altijd centraal. Zo wilde ik bij Eline de verschillende kanten van haar persoonlijkheid uitlichten. Ik heb Eline haar gang laten gaan omdat zij van nature al gekke bekken trekt en onverwachte poses aanneemt. Naast portretfoto’s en energieke foto’s, heb ik ook verschillende speelse close-ups genomen van haar mimiek, gebaren, handen en voeten.

Al dit beeldmateriaal kan zij gebruiken om onderwerpen en emoties visueel te maken. Vaak zeggen beelden meer dan woorden.

Ervaring

Ik ben fotografe en maak dankbaar gebruik van mijn eerdere ervaringen in mijn werk als personal coach. Zo denk ik graag mee met de klant. Dit is steeds weer een boeiend proces. Hoe komen de diensten of producten aansprekend in beeld. Hoe kan een sfeer intiem in beeld gebracht worden en ook professionaliteit uitstralen.

Wil je dit zelf ook ervaren bel dan 0611711031 of mail naar info@hannahhansen.nl om een afspraak te maken. Voor meer informatie kijk op http://www.hannahhansen.nl/bedrijfsfoto