Familiefoto's

Liefdevol op de foto

Veel mensen vinden het eng of ongemakkelijk om op de foto te gaan. Dat geposeerde ligt ze niet. Ik nodig mensen uit om met hun familie hun ding te doen. Bijvoorbeeld picknicken, spelen met de kinderen, lekker lachen met elkaar. Zodat ze vergeten dat er foto’s worden gemaakt. 

Wat mensen aan mij terug koppelen, dat ik onzichtbaar aanwezig ben. Dat ze vergeten dat ik foto’s maak. Daar door kunnen ze zich ontspannen en zichzelf zijn, wat mooie foto’s oplevert. 

Waardoor onderscheid ik mij als fotograaf : 

  • Mensen op hun gemak stellen. Oprecht geïnteresseerd zijn. Zodra dat gevoeld wordt valt de druk van het gefotografeerd worden weg. Mensen die ontspannen zijn doen het beter op de foto.
  • Dat doe ik ondermeer door vooraf via de telefoon al het plaatje te maken. Door even af te stemmen voor welke gelegenheid de foto’s worden gemaakt; verjaardag, huwelijks jubileum, etc.
  • Oog voor detail. Het licht, de compositie, de uitdrukking. Ik vind het belangrijk dat vooral de onderlingen liefde wordt vastgelegd. Een knuffel, een arm om een schouder, kinderen die lekker aan het spelen zijn, …..
  • Meedenken met de klant over de locatie,  kleding, etc. 
  • Unieke, liefdevolle beelden

Liefdevolle familiefoto's

Wil jij ook een liefdevolle familiefoto’s? Neem dan contact met mij op, dan maken we er samen wat moois van. Elke opdracht is weer anders, dus bel of mail gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf. 

“Because we care”

"De jongens hadden in het begin helemaal geen zin om op de foto te gaan. Ze vroegen waarom er nou zo nodig foto's gemaakt moesten worden. Because we care. Was mijn antwoord. Hannah wist hun weerstand om te zetten in plezier. We hebben veel gelachen. Het was een mooie ervaring en prachtige foto's als herinnering waar ik nog dagelijks van geniet."
familiefoto
Miriam van Leijden - Jobse