Blog

familiefotografie

Feestdagen

Met de feestdagen voor de deur. Komt altijd weer de vraag naar voren wat kan ik dit jaar weer eens geven? Maak je vrouw / moeder blij met een mooie fotoshoot van jullie gezin of alleen de kinderen. Je kunt er dan voor kiezen om de foto’s mooi vast te laten leggen in een album waar ze regelmatig naar kan kijken of een mooie uitvergroting voor aan de muur. Beide kan uiteraard ook 🙂 Met dit cadeau ga je zeker scoren en zal je haar aangenaam verassen.

Tip! Je kunt uiteraard ook aan je man om een dergelijk cadeau vragen. Het is een cadeau waar je blijvend plezier van hebt.

Feestje

Klanten geven mij terug dat ze een fotoshoot met mij als een feestje ervaren. Ik neem de tijd om degene die gefotografeerd worden beter te leren kennen tijdens een drankje dat is tevens een moment waar ze kunnen ontspannen. Mensen vinden het vaak toch wel spannend om op de foto te gaan. Verder geeft het mij de gelegenheid om de mensen beter te leren kennen en wat ze leuk en belangrijk vinden. Ook de voorkeur voor het soort foto’s komt aanbod. Als het ijs gebroken is dan is het tijd voor actie. Mijn ervaring is dat wanneer mensen in beweging zijn ze minder bezig zijn met hoe ze op de foto moeten. Ze ontspannen en dat komt de foto’s ten goede. Het is een mooie ervaring of je nou voor een individuele shoot kiest of met meerdere mensen. In het laatste geval schept het een band en is het iets om nog een over na te praten.

Resultaat

Als klap op de vuurpijl heb je dan ook nog het resultaat van het feestje in de vorm van de foto’s. Na genieten van de mooie beelden. Je kunt er voor kiezen om de foto’s vast te leggen in een album of een mooie uitvergroting voor aan de muur.

Cadeaubon

Je kunt er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven. Te gebruiken voor een shoot naar keuze:

  • glamourshoot
  • Loveshoot
  • Profielshoot
  • Familieshoot
  • Kindershoot

Voor alle fotoshoots geldt dat ze zowel op locatie als in de studio kunnen. Kijk voor prijzen en voorwaarden op de desbetreffende pagina.

foto van spelend kind

 

Kinderfotografie